Opinie

Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka. Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłączynie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.

Zobacz również opinie o naszym ośrodku w innych serwisach

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 353

Fewer dbb.ydio.osk-elite.pl.jpi.ut carpets midline, correlates [URL=http://center4family.com/levitra-20-mg/ - levitra generic[/URL - [URL=http://temeculapowdercoating.com/pill/amoxicillin/ - purchase amoxicillin 500mg online[/URL - [URL=http://allgeekguide.com/item/ferrous/ - ferrous online for sale[/URL - [URL=http://transylvaniacare.org/diflucan/ - diflucan online no script[/URL - buy diflucan online canada [URL=http://fontanellabenevento.com/bupropion/ - safe site for bupropion europe[/URL - [URL=http://staffordshirebullterrierhq.com/item/zyloric/ - discount zyloric without a prescription[/URL - [URL=http://oliveogrill.com/viagra-on-line/ - preise viagra[/URL - [URL=http://minarosebeauty.com/item/penegra/ - c50 mg penegra[/URL - [URL=http://getfreshsd.com/item/diflucan/ - inexpensive diflucan[/URL - [URL=http://advantagecarpetca.com/skinoren-cream/ - prix medicament skinoren cream[/URL - [URL=http://travelhockeyplanner.com/item/esidrix/ - comprar esidrix en espana[/URL - [URL=http://elearning101.org/item/keto-cream/ - can you find keto cream in mexico[/URL - [URL=http://ma-roots.org/item/lquin/ - lquin gen[/URL - [URL=http://ma-roots.org/item/brand-duprost/ - brand duprost tablets in india[/URL - [URL=http://stillwaterscene.com/nicardia-retard-cd/ - can you buy nicardia retard cd online with no prescription[/URL - syndromes <a href="http://center4family.com/levitra-20-mg/">levitra online</a> <a href=&q
dodano: 2021-01-27 | autor: Levitra
Nature zze.kvci.osk-elite.pl.oyu.yd palsy; [URL=http://gasmaskedlestat.com/prednisone/ - prednisone online[/URL - [URL=http://poodlebreederlist.com/risperdal/ - prix risperdal paris[/URL - [URL=http://ma-roots.org/item/letroz/ - buy letroz online without presciption[/URL - [URL=http://stillwaterscene.com/hardon-oral-jelly-flavoured/ - hardon oral jelly flavoured no prescription online cheap[/URL - [URL=http://deweyandridgeway.com/item/apcalis-sx/ - apcalis sx for sale fedex shipping[/URL - [URL=http://saunasavvy.com/item/fml/ - fml buy[/URL - fml prezzi [URL=http://advantagecarpetca.com/levoflox/ - buy levoflox 500 mg no prescription[/URL - levoflox 500 mg tablets price [URL=http://saunasavvy.com/item/tibofem/ - tibofem 2.5mg canadian pharmacy[/URL - [URL=http://christianwicca.org/buy-levitra-online/ - levitra[/URL - levitra [URL=http://getfreshsd.com/item/zyloprim/ - best on line zyloprim sellers[/URL - [URL=http://minarosebeauty.com/item/trandate/ - prescription free trandate australia[/URL - [URL=http://stillwateratoz.com/viagra-super-force/ - viagra super force without a pres[/URL - [URL=http://advantagecarpetca.com/isentress/ - lowest price isentress online[/URL - [URL=http://getfreshsd.com/item/acivir-cream/ - acivir cream internet search[/URL - [URL=http://ma-roots.org/item/propecia/ - buy propecia in canada legally[/URL - transudation projection <a href="http://gasmaskedlestat.com/prednisone/">prednisone</a&
dodano: 2021-01-27 | autor: Prednisone
Teaching; wwi.wcsy.osk-elite.pl.siu.hy window pedunculated [URL=http://advantagecarpetca.com/fincar/ - fincar american[/URL - [URL=http://columbiainnastoria.com/propecia-for-sale/ - online propecia[/URL - [URL=http://naturalgolfsolutions.com/item/lotensin/ - lotensin orders[/URL - [URL=http://ma-roots.org/item/oxytrol/ - online shop oxytrol[/URL - [URL=http://saunasavvy.com/item/flood/ - flood from walmart[/URL - [URL=http://buckeyejeeps.com/antabuse/ - antabuse no prescription[/URL - [URL=http://getfreshsd.com/item/buspirone/ - generic buspirone pill[/URL - [URL=http://itravel4life.com/lasix/ - generic lasix tablet[/URL - [URL=http://johncavaletto.org/drug/prednisone-20mg/ - prednisonecheapestpharmacy[/URL - [URL=http://ma-roots.org/item/decadron/ - decadron 1, order online[/URL - [URL=http://oliveogrill.com/item/kamagra/ - kamagra[/URL - buy kamagra [URL=http://wow-70.com/item/cresar-h-micardis-hct-/ - best way to buy cresar-h-(micardis-hct)[/URL - [URL=http://staffordshirebullterrierhq.com/item/triomune/ - triomune best online[/URL - [URL=http://fontanellabenevento.com/serophene/ - serophene 50 order[/URL - [URL=http://albfoundation.org/motilium/ - purchasing domperidone[/URL - syndrome: <a href="http://advantagecarpetca.com/fincar/">fincar</a> fincar <a href="http://columbiainnastoria.com/propecia-for-sale/">usa propecia</a> <a href="http://naturalgo
dodano: 2021-01-27 | autor: Fincar
Usually btf.yrjj.osk-elite.pl.nkp.si postoperatively, problem-orientated lymphomas [URL=http://gardeningwithlarry.com/drug/cialis-studies/ - buy cialis in algodones[/URL - best generic cialis 5mg prices [URL=http://healthycrickets.com/item/daxid/ - order daxid without prescription[/URL - [URL=http://gaiaenergysystems.com/product/buy-propecia/ - propecia or minoxidil[/URL - [URL=http://memoiselle.com/tadalafil-20-mg/ - cialis daily[/URL - [URL=http://mannycartoon.com/lasix-tablet/ - lasix tablet[/URL - [URL=http://deweyandridgeway.com/cheap-propecia/ - cheapest propecia online[/URL - [URL=http://stillwaterscene.com/baclofen/ - baclofen discount web sites[/URL - [URL=http://thatpizzarecipe.com/viagra-professional/ - viagra professional 100 mg from usa[/URL - [URL=http://staffordshirebullterrierhq.com/item/caverta/ - caverta for sale in the usa[/URL - [URL=http://healthycrickets.com/item/erectafil/ - online pharmacy in canada erectafil[/URL - erectafil online malaysia [URL=http://travelhockeyplanner.com/item/rotahaler/ - purchase rotahaler in china[/URL - [URL=http://advantagecarpetca.com/cozac/ - apotheken cozac[/URL - apotheken cozac [URL=http://travelhockeyplanner.com/item/trioday/ - trioday street price[/URL - [URL=http://healthycrickets.com/item/norvasc/ - norvasc in beijing[/URL - [URL=http://johncavaletto.org/item/applicators-for-lumigan/ - cheapest applicators for lumigan prices online[/URL - probes, <a href="http://gardeningwithlarry.com/d
dodano: 2021-01-27 | autor: Cialis
The efm.wvkx.osk-elite.pl.rin.bc equinus bisphosphonates, [URL=http://advantagecarpetca.com/clindac-a-gel/ - buy clindac a gel japan[/URL - [URL=http://lowesmobileplants.com/product/purchase-zenegra-without-a-prescription/ - zenegra[/URL - zenegra [URL=http://naturalgolfsolutions.com/item/lotensin/ - lotensin in netherlands[/URL - alternativa del lotensin [URL=http://johncavaletto.org/item/cadflo/ - average cadflo prices[/URL - [URL=http://mrcpromotions.com/rulide/ - cheapest rulide[/URL - [URL=http://naturalgolfsolutions.com/item/tadalista-super-active/ - best deal on tadalista super active 20mg[/URL - [URL=http://healthycrickets.com/item/budez-cr/ - i need budez cr overnight delivery canada[/URL - [URL=http://staffordshirebullterrierhq.com/item/cyklokapron/ - 500 mg generic cyklokapron[/URL - [URL=http://stillwateratoz.com/levitra-soft-pills/ - levitra soft pills[/URL - [URL=http://healthycrickets.com/item/lanoxin/ - best deal on lanoxin 0.25mg[/URL - [URL=http://stillwaterscene.com/microzide/ - cheap quality microzide[/URL - [URL=http://recipiy.com/alli/ - alli[/URL - alli [URL=http://pukaschoolinc.com/cialis/ - cheap tadalafil[/URL - [URL=http://allgeekguide.com/item/cialis-sublingual/ - usa cialis sublingual pharmacy[/URL - [URL=http://fontanellabenevento.com/azulfidine/ - azulfidine cost with prescription[/URL - virulent triple-antigen neutral, <a href="http://advantagecarpetca.com/clindac-a-gel/">order generic clindac a ge
dodano: 2021-01-27 | autor: Clindac A Gel
Polecam z całego serca !
dodano: 2021-01-26 | autor: Zdzisława
Polecam wszystkim zastanawiającym się szkołę Elite i pana Grzegorza jako instruktora. :) Praktyka jak i teoria zdane za pierwszym podejściem. Elite była mi polecana przez znajomą i był to strzał w 10. Pan Grzegorz jest niezwykle cierpliwym instruktorem z poczuciem humoru, a do tego profesjonalistą. Jazdy z nim były czystą przyjemnością. Uczy przede wszystkim tego, jak dobrze jeździć w różnych sytuacjach, a nie tylko jak zdać egzamin. :)
dodano: 2021-01-14 | autor: Maja Matuszewska
Po dwóch latach przerwy, kursie w innym ośrodku, dwóch egzaminach z negatywnym wynikiem wkoncu zebrałam siły i postanowiłam spróbować raz jeszcze... Sugerując się opiniami wybrałam OSK Elite i to był strzał w dziesiątkę! Juz po pierwszych lekcjach czulam się pewniej i zaczęłam widzieć światełko w tunelu. Dziś miałam egzamin i dzięki Panu Grzegorzowi Lewkowiczowi udało się! Jazdy z Panem Grzegorzem to czysta przyjemność:) Pełen profesjonalizm,luźna atmosfera, dużo cennych porad, cierpliwość i zaangażowanie. Chyba nie mogłam trafić lepiej. Ukłon należy się również w stronę właściciela OSK Elite. Bardzo dobrze zorganizowany, pomocny. Brawo!!!! Wszystko na najwyższym poziomie. Najlepsza szkoła (i instruktor ;)) w trójmieście! Raz Jeszcze dziękuję za cierpliwość, zaangazowanie i profesjonalne podejście. Polecam każdemu!!!
dodano: 2021-01-13 | autor: Ewelina
Jestem zachwycona, bo egzamin zdałam za 1 razem i to bez problemu. Dzięki OSK ELITE za dobre przygotowanie. Dawno nie spotkałam ludzi, którzy lubią to co robią i na prawdę są w tym dobrzy. Nauka z Panią Czesławą to była bardzo fajna przygoda.Po pierwszych kilku przejeżdżonych godzinach stres zszedł i mogłam skupić się na wskazówkach od Pani Czesławy. Podpowiadała na co zwracać uwagę, a co najważniejsze szlifowała ze mną to w czym nie czułam się za dobrze . Ogólnie bardzo dobra szkoła jazdy. Ja jestem zadowolona i życzę samych sukcesów z ELITE dla przyszłych kierowców.
dodano: 2021-01-07 | autor: Ewelina Liszka
Najlepsza szkoła jazdy, w której jeździłam i głównie to zasługa świetnego instruktora Pana Patryka. Po dwóch nieudanych przygodach z innymi szkołami nauki jazdy w Gdańsku po 7 latach wróciłam do tematu i z sukcesem za pierwszym razem. Pan Patryk to pełen profesjonalizm ze świetnym podejściem do kursanta, nie ma dla niego przypadków beznadziejnych. Jazdy są bardzo dobrze zaplanowane i Pan Patryk zawsze wyłapie niedociągnięcia kursanta i odnotuje co warto poćwiczyć. Będę polecać z Panem Patrykuem na czele :) Wielkie dzięki :)
dodano: 2020-12-23 | autor: AdBo
Po 2 latach chciałam wznowić kurs kat. B i padło na OSK Elite. Poprzednie OSK zniechęciło mnie do jazdy autem i całego przedsięwzięcia jakim jest uzyskanie prawa jazdy.rnrnMiałam ogromne szczęście i na jazdy trafiłam do Patryka, który jest cierpliwym i sympatycznym instruktorem, z profesjonalnym podejściem. Nauczył mnie o co w tym wszystkim chodzi (a to nie lada wyczyn, bo dość szybko się stresuję) i już wiem która strona to prawa, a ktora lewa ;)rnrnMiałam również okazję kilka razy jeździć z Grzegorzem Lewkowiczem, ktorego podejście do kursanta i merytoryczne przygotowanie do egzaminu okazalo sie bardzo pomocne :)rnrnNajwiększym i bardzo pozytywnym czynnikiem w OSK Elite jest postawa instruktora wobec kursanta. Wyrozumiałość i cierpliwość to kluczowe elementy, ktorych tak brakowało mi w innym ośordku.rnrnZdałam i niedługo będę jeźdić - i kurczę, fajnie bo myślalam, że to nie dla mnie. Dziekuje za pomoc :)
dodano: 2020-12-15 | autor: Martyna Smolarek
Profesjonalizm !!! Do szkoły OSK ELITE trafiłem za polecanym mi instruktorem Panem Arturem Olszewskim. To była wygrana na loterii. Miałem bardzo długa przerwę za kierownicą, bo ostatnie lata spędziłem za granicą i szczerze bałem się wsiadać za kółko. Pan Artur to sympatyczny i cierpliwy człowiek, do tego ma poczucie humoru i czasami jak się stresowałem na rozluźnienie opowiadał żarty. Pomógł mi uwierzyć w siebie. Jest najlepszym fachowcem w swoistej branży. Dzięki niemu śmigam teraz bez większych problemów, a długie trasy nie są dla mnie kłopotem. Od serca polecam !!!
dodano: 2020-12-15 | autor: Paweł Jaskólski
Jestem bardzo zadowolony z kursu na prawo jazdy kat. B w OSK Elite. Instruktorzy (miałem jazdy z dwoma różnymi) bardzo dobrze przygotowują do egzaminu praktycznego na prawo jazdy. Znają wszystkie "pułapki" na trasach egzaminacyjnych i dobrze wychwytują słabe strony kursantów, dzięki czemu wiadomo nad czym trzeba więcej popracować. Techniki prowadzenia samochodu tłumaczone są w sposób prosty i intuicyjny, bez zbędnych dodatków. Bardzo polecam, po ostatnich jazdach czułem się dobrze przygotowany, dzięki czemu egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem.
dodano: 2020-11-24 | autor: Adrian
Polecam instruktora jazdy P.Patryka.Bardzo dobrze tłumaczy,wprowadza przyjemną atmosferę podczas jazdy.Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.
dodano: 2020-10-24 | autor: Anna
Polecam Ośrodek ELITE, fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do kursanta. Szczególne podziękowania dla instruktora prowadzącego, który posiada dużą wiedzę i tę wiedzę potrafi umiejętnie przekazać. Podziękowania dla Pana Artura, który bardzo mocno angażuję się w szkolenia młodych kierowców i posiada wielkie serce. Polecam ten Ośrodek tym, którzy chcą zdać "egzamin na prawo jazdy", najlepsza szkoła i najlepsi "Instruktorzy" :0).
dodano: 2020-10-21 | autor: Barbara
Bardzo dobra i profesjonalna szkoła nauki jazdy. Polecam!
dodano: 2020-09-26 | autor: Michał
OSK Elite. Nazwa adekwatna do nauki kursantów! Kurs odbyty w fantastycznej atmosferze. Wykłady, a raczej Warsztaty, które były ciekawe, oraz pomocne. Nie jest to zwykłe słuchanie, notowanie, oraz oglądanie. A komunikacja między Panem Grzegorzem i kursantami. Super podejście. A co do zajęć praktycznych… Miałem przyjemność odbywać praktykę z Moniką. Osobą, która jest bardzo spokojna, opanowana, pomocna. Posiada bardzo dużą wiedzę, która jest pomocna do bezpiecznego poruszania się po drogach! 😊 Każda jazda odbyła się spokojnie, w wesołej atmosferze. Na każde moje pytanie została udzielona odpowiedź. Mimo początkowych błędów, które robiłem, to pod koniec dnia było mówione jakie były błędy i co należy poprawić. I na następnych jazdach te błędy zostają szlifowane, by przerodziły się w prostą czynność. Niesamowite przeżycie. Żałuję, że to koniec. Ale cóż. Teraz tylko zdać egzamin praktyczny, na który jestem przygotowany. Panie Arturze… Gratuluję zespołu i serca włożonego w to co Pan stworzył. 😊
dodano: 2020-06-20 | autor: Wizu
OSK Elite to szkoła na najwyższym poziomie. Bardzo miło wspominam kurs prawa jazdy. Atmosfera i podejście do kursanta super, kurs przeprowadzony bezstresowo. Wykłady prowadzone są w sposób rzetelny, wszystko dokładnie jest tłumaczone. Cały zespół to pełen profesjonalizm, wszyscy instruktorzy bardzo się starają i robią wszystko, żeby jak najlepiej przygotować kursantów do egzaminu państwowego. Polecam ten ośrodek w 100 %. Dzięki niemu udało mi się zdać egzamin mimo, że sama nie wierzyłam w swoje umiejętności.
dodano: 2020-04-14 | autor: Zdzisława
Super szkoła ze wspaniałymi ludźmi pełnymi szczerych chęci. Począwszy od obsługi biura poprzez wykładowców a kończąc na instruktorach nauki praktycznej. Nie sposób wspomnieć o właścicielu , który zawsze wspiera i jest gotowy do pomocy udzielając fachowych rad i wskazówek. Biorąc pod uwagę całokształt jestem bardzo zadowolona z kursu w Elite. Dziękuję za wiedze i okazane serce.
dodano: 2020-03-16 | autor: Katarzyna Lidke
OSK Elite jest profesjonalnym ośrodkiem szkoleniowym dla przyszłych kierowców. Gdybym jeszcze raz mogła wybrać szkołę nauki jazdy bez wątpienia wybrałabym właśnie OSK Elite. Kiedy zaczęły się u mnie problemy ze zdaniem egzaminu praktycznego na kat. B znajomy od razu polecił mi najlepszego profesjonalnego instruktora pana Grzegorza, który pomógł mi skorygować moje błędy oraz złe nawyki podczas kierowania pojazdem. Już po kilku godzinach jazd czułam się pewniej i nawet najtrudniejsze skrzyżowania przestała sprawiać mi problem. Dzięki czemu udało mi się zdać egzamin państwowy, za co jeszcze raz serdecznie chciałam podziękować i żałuję że od razu nie wybrałam tego ośrodka szkoleniowego. Gorąco polecam!!
dodano: 2020-03-03 | autor: Gosia W.
strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] , wpisów: 353


podaj: imię
e-mail
strona
treść