Przygotuj się do egzaminu...

Naszym priorytetem jest wzorowe przygotowanie Państwa do egzaminu jak i bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym w każdych warunkach... Dlatego też w naszych szeregach znajdują się tylko instruktorzy z powołania o najwyższych kwalifikacjach i wieloletnim doświadczeniu, a także były egzaminator prawa jazdy co gwarantuje najlepsze przygotowanie do egzaminu !!!

Z myślą o naszych Klientach...

Zajęcia zawsze prowadzone są w przyjacielskiej atmosferze, a każdy kandydat na kierowcę jest traktowany indywidualnie... Lokalizacja (biuro, plac manewrowy, miejsca spotkań) zostały tak dobrane aby znajdowały się jak najbliżej tras egzaminacyjnych, na których będą Państwo zdawać egzamin państwowy, a bez znajomości których praktycznie nie ma szans na jego zaliczenie....
nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk
nauka jazdy gdańsk osk elite
nauka jazdy gdańskOpinie
Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka.
Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłącznie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.
(do tej pory dodano 310 opinii o naszym ośrodku)



Co tu dużo pisać - pełen profesjonalizm ! Prawko mimo niepełnosprawności zdane za pierwszym razem :) Jesteście wspaniali - kocham Was.
dodano: 2018-11-11 16:45:22
autor: Beata
www:

Najlepsza szkoła jazdy:) W szczególności dziękuję p . Grzegorzowi za zaangażowanie, super atmosferę i dodanie wiary w siebie:) Wybór Osk Elite był decyzją trafioną w 100%.Polecam wszystkim niezdecydowanym:)
dodano: 2018-10-10 06:22:42
autor: Monika Block
www:

Świetna szkoła, świetni instruktorzy i świetna atmosfera!Tylko tak mogę opisać naukę w OSK Elite. Dzięki ich zaangażowaniu i profesjonalizmowi nie trzeb bać się egzaminu w PORD :) Ja zdałam za drugim razem, a swój sukces zawdzięczam w dużej mierze Agnieszce - najlepszej instruktorce pod słońcem!
dodano: 2018-10-04 09:33:26
autor: Anna Knuth
www:

Polecam!!! Rzetelne i profesjonalne podejście...zaangażowanie i pomoc...wiedza przekazywana w przyjaznej i miłej atmosferze...i duuuużo cierpliwości i wiary w kursantów :) dziękuję i naprawdę polecam :)
dodano: 2018-09-20 10:33:48
autor: Ania
www:

Wspaniały ośrodek i wspaniali ludzie z ogromnym sercem. Przyszłam na kurs prawa jazdy za namową również niepełnosprawnej koleżanki, która robiła kurs w osk elite i zdała za 1 razem. Nie wierzyłam , że mogę i dam radę. Pan Artur przekonał mnie podczas bardzo ciepłej rozmowy telefonicznej i tak się zaczęło :) Dziś jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy. Dziękuję za ogromne serce i wkład włożony w moje prawo jazdy, które mimo niepełnosprawności jest moją przepustką do niezależności. Dziękuję.
dodano: 2018-09-19 16:43:56
autor: Kasia M.
www:

Gorąco polecam! Dzisiaj zdałam egzamin państwowy za pierwszym podejściem)) Dziękuję panu Grzegorzowi za przekazaną wiedzę oraz panu Arturowi za zaangażowanie i cierpliwość.
dodano: 2018-09-03 08:16:01
autor: Olga Zaitseva
www:

Solidnie zostałem przygotowany do egzaminu państwowego, który zdałem za 1 razem.
dodano: 2018-08-14 14:06:07
autor: Łukasz Nowak
www:

Mega szkoła z mega cierpliwymi i uczciwymi instruktorami ! Zdane za pierwszym razem .
dodano: 2018-08-08 05:49:52
autor: Tomasz Borszyszkowski
www:

Profesjonalne podejście, duże zaangażowanie i cierpliwość - tak można krótko podsumować instruktorów OSK Elite. Zajęcia teoretyczne prowadzone głosem lektora przez Pana Grzegorza bardzo przypadły mi do gustu - niezwykły talent do jasnego i przystępnego przedstawienia zasad obowiązujących na drodze. Jeździłam u Czesi i tej decyzji nie żałuję. Świetny instruktor z ogromnym doświadczeniem, który w bardzo krótkim czasie jest w stanie zdiagnozować problemy jakie ma kursant i swoim profesjonalnym podejściem potrafi nauczyć jeździć. Za co jestem bardzo wdzięczna :) Jeździłam również z Arturem, Darkiem i Patrykiem i również bardzo mi pomogli. Potrafią w spokojny i opanowany sposób przekazać bardzo cenną wiedzę z zakresu prowadzenia samochodu i zachowania zimnej krwi na drodze. Polecam mocno i z czystym sumieniem!
dodano: 2018-06-29 14:01:44
autor: Sara
www:

Szkołę wybrałam z polecenia znajomych i wiecie co ? Mieli rację ! Wykłady prowadzone w lekki i profesjonalny sposób - pan Grzegorz to mistrz ceremonii. Jazdy z Beatką na automacie bardzo rzeczowe i efektywne. Prawko zdane za pierwszym razem a jestem osobą niepełnosprawną.
dodano: 2018-06-25 03:01:02
autor: Dorota Pac
www:

Najlepsza szkoła nauki jazdy ! Jesteście cudowni - kocham Was ! Panie Arturze dziękuję za wszystkie rady , serce i wiedzę , które doprowadziły do zdania egzaminu za pierwszym razem.
dodano: 2018-06-23 13:44:41
autor: Barbara Zając
www:

Egzamin zdany w sierpniu i do tej pory nie mogę uwierzyć, że się udało.Minęło już trochę czasu i teraz mogę stwierdzić, że Elite zrobiło ze mnie w pełni świadomego kierowce. Dziękuje po raz kolejny Panu Arturowi i Grzegorzowi, dzięki którym mogę dzisiaj śmigać swoim autem.Całemu OSK życzę wielu sukcesów i do zobaczenia na drodze kochani!
dodano: 2018-04-25 09:15:28
autor: Darek Kulik
www:

TYLKO OSK I ELITE!!!!! JEDYNA I NAJLEPSZA!!!!!rn6 lat temu rozpocząłem moja przygodę z prawem jazdy w innej szkole. Po 9 niezdanych egzaminach (w tym jednym w innym mieście i większości oblanych na łuku) postanowiłem się poddać. Bardzo straciłem w tym czasie wiarę w siebie, a prawo jazdy spowodowalo u mnie obsesje (mówiłem sobie: „nie umiesz zdać prawka, a wszyscy zdają, to nie zrobisz tez innych rzeczy”). Po tym długim okresie zostałem zmuszony przez sytuacje rodzinna do powrotu do tematu i mimo obsesji na punkcie słów takich jak RĘKAW, ŁUK czy PORD trafiłem do pana Artura O. Jest to fenomenalny człowiek, który dzięki swojemu indywidualnemu podejsciu pomógł mi rozwiązać moje lęki i problemy na rękawie. Dzięki panu Arturowi trafiłem też do najwspanialszego i najsympatyczniejszego instruktora na świecie - pani Ani P. Pani Ania to OSTOJA SPOKOJU, OPANOWANIE i ŚWIETNY NAUCZYCIEL w jednym! Mogę z czystym sumieniem napisać, że zdałem tylko dzięki OSK Elite i ich instruktorom. Dziękuję pani Ani, panu Arturowi i p. Patrykowi! Jesteście najlepsi :)
dodano: 2018-04-17 08:40:21
autor: Marcin Sz.
www:

Zdawałem kilka lat temu i teraz wystawiam komentarz. Dobrze nauczono mnie jeździć.Egzamin został zdany bez większych problemów. Jazdy miałem głównie z Panem Arturem.
dodano: 2018-04-16 10:07:49
autor: Mariusz Nowak
www:

Co za ulga ! Po tylu latach czajenia sie a pozniej probowania nareszcie zostac kierowca. A to dzieki wspanialej instruktorce, Pani Beacie oraz Wlascicielowi szkoły Panu Arturowi, dla ktorych kursant nie jest kolejnym klientem, z ktorego nalezy wyciagnac jak najwiecej kasy (co mozna czesto odczuc w innych szkolach jazdy). Ogromna empatia i zaangazowanie obojga. Dziekuje:)
dodano: 2018-03-15 17:42:23
autor: Viola
www:

Jakiś czas temu uzyskałam na egzaminie wynik pozytywny na automat. No cóż :D wydawać mogło by się prawko uzyskane i sprawa zakończona, ale tak nie było. Tak mają prawko od września w grudniu postanowiłam tylko ze względów ekonomicznych dorobić na manuala. A dzięki Agnieszce polubiłam a raczej pokochałam jazdę autem a przedewszystkim również poprawiłam styl jazdy. Widać, że Agnieszka nie tylko lubi ale wręcz kocha to co robi a ty samym potrafi sprawić aby jazda samochodem stała się częścią nas samych. rnArtur dziękuję również tobie, ponieważ potrafisz zachęcić do podjęcia wyzwania jazdy na manualu mając już prwo jazdy na automat.
dodano: 2018-03-15 00:35:33
autor: Honorata
www:

Zdecydowanie polecam. Świetna szkoła jazdy. Dziękuję Agnieszce za przyjemną i bezstresową naukę, szybko uczy nie tylko jak zdać ale jak bezpiecznie jeździć.
dodano: 2018-01-22 08:27:32
autor: Diana Filip
www:

Zdecydowanie polecam ! Nawet z diabła potrafią zrobić potulnego baranka �� Jazdy z Agnieszką to czysta przyjemność, fajna atmosfera, pełen profesjonalizm i przede wszystkim dobra osoba na właściwym miejscu. Widać, że lubi to co robi i zaraża jazdą � Jazdy dodatkowe z Arturem jeszcze bardziej dodają motywacji i wiary we wszystko. Mnóstwo cennych rad, które z pewnością przydadzą się na egzaminie. Jeśli wdroży się je w 'życie' gwarantuje, że egzamin będzie pozytywny :) bardzo polecam i za wszystko dziękuję
dodano: 2018-01-10 15:03:20
autor: Mała Sobieszewo
www:

Bardzo polecam. Po kursie w innej szkole za namową znajomych , którzy polecali pana Artura Olszewskiego jako wyjątkowego instruktora z ogromem doświadczeń trafiłam do Niego na jazdy dodatkowe. W zaledwie 4 godziny pan Artur Olszewski pokazał mi wszystkie trasy egzaminacyjne i rzeczy , na które powinnam zwracać uwagę na egzaminie. w końcu sam jako były egzaminator PORD zna je najlepiej. Nauka zaowocowała wynikiem pozytywnym na egzaminie państwowym i to tuz przed samymi świętami :) :) :) Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm, pasję i zaangażowanie. Nie dziwi mnie również fakt , że to właśnie taki człowiek jak pan jest szefem i właścicielem szkoły OSK ELITE. Polecam !
dodano: 2017-12-25 15:16:44
autor: Magda
www:

Polecam! Teoria z Panem Grzegorzem, przekazana w świetny sposób- chęć bycia na każdych wykładach, starannie, z humorem, szczerym uśmiechem... Pan Grzegorz przekazuje swoją wiedzę w 100%! Jazdy z Moniką � super ! Aż dziwnie jeździ się bez niej... ;) można poplotkować ale jak trzeba to wcisnie hamulec i spojrzy na kursanta groźną miną przekazując ze spokojem jaki popełnił błąd. Świetna instruktorka która wspiera Cię w każdej sekundzie i czeka na Twój wynik egzaminu jakby conajmniej sama go zdawała! Jeździłam też z Panem Grzegorzem - SUPER ! Indywidualne podejście do kursanta, stoicki spokój i super atmosfera gwarantowana ;) W tym ośrodku pracują sami wspaniali ludzie, zawsze polecam i będę polecać OSK ELITE ;)
dodano: 2017-12-14 13:58:39
autor: Oliwia
www:

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] , wpisów: 310


podaj: imię i nazwisko
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka
 



nauka jazdy gdańskWspółpraca

















lechia gdańsk

niepełnosprawni












Nauka Jazdy Gdańsk