Przygotuj się do egzaminu...

Naszym priorytetem jest wzorowe przygotowanie Państwa do egzaminu jak i bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym w każdych warunkach... Dlatego też w naszych szeregach znajdują się tylko instruktorzy z powołania o najwyższych kwalifikacjach i wieloletnim doświadczeniu, a także były egzaminator prawa jazdy co gwarantuje najlepsze przygotowanie do egzaminu !!!

Z myślą o naszych Klientach...

Zajęcia zawsze prowadzone są w przyjacielskiej atmosferze, a każdy kandydat na kierowcę jest traktowany indywidualnie... Lokalizacja (biuro, plac manewrowy, miejsca spotkań) zostały tak dobrane aby znajdowały się jak najbliżej tras egzaminacyjnych, na których będą Państwo zdawać egzamin państwowy, a bez znajomości których praktycznie nie ma szans na jego zaliczenie....
nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk nauka jazdy gdańsk
nauka jazdy gdańsk osk elite
nauka jazdy gdańskOpinie
Poniżej możesz przeczytać opinie na temat naszego ośrodka.
Uwaga! Opinie mogą dodawać tylko i wyłącznie nasi Kursanci. Opinie bez podania pełnego imienia i nazwiska będą usuwane jako niewiarygodne.
(do tej pory dodano 284 opinii o naszym ośrodku)



Nieprawdopodobni :)rnMówi się brak słów... paradoksalnie tych słów mam aż nadto. Cudowne podejście i pełen profesjonalizm. Od początku :) przygodę z prawem jazdy rozpoczęłam około 6 lat temu. Przerwałam.Problemem stał się nie o pokonania strach przed cofaniem. Zdecydowałam się podjąć po tych kilku latach kolejną próbę.Ośrodek wybrałam bo był najbliżej ;) Jakież było pozytywne zaskoczenie po pierwszych wykładach. Pan Grzegorz-wspaniały. Jazdy z Agnieszką.Przełamała mój strach profesjonalnym podejściem i opanowaniem.Egzamin wewnętrzny z Panem Arturem i kontakt z Kia.Byłam zestresowana bo jazdy Toyotą. Zdecydowałam,że egzamin odbędę jednak na Rio.Dodatkowe godziny z Panem Arturem i jego cenne uwagi zaskutkowały pozytywnym wynikiem dzisiejszego egzaminu. Rodzicom tego sukcesu Agnieszce i Arturowi dziękuję z całego serca i będę polecać wszystkim. Do zobaczenia na drodze. Życzę dalszych sukcesów.
dodano: 2017-09-20 01:01:38
autor: Monika
www:

Po 17 latach zarzuconego prawo jazdy postanowiłam powtórnie spróbować swoich sił. Szkołę znalazłam w internecie i to był strzał w dziesiątkę. Jeździłam na toyocie z Agnieszką Brycką - b.fajna instruktorka oraz na kia z Arturem Olszewski - również b.dobry w celu poznania różnic w autach. POLECAM NA 100% - dobrze tłumaczą, jazdy w spokojnej, miłej atmosferze. Jeśli nie wiecie jaką szkołę wybrać to właśnie tą.
dodano: 2017-09-17 11:05:02
autor: EWA
www:

Mega zajebista szkoła i instruktorzy ! Prawko ogarnięte za pierwszym razem w mega krótkim czasie. Polecam i dzięki :)))))))
dodano: 2017-09-06 15:37:53
autor: Marcin Zielas
www:

Polecam OSK ELITE.Dzięki temu ośrodkowi egzamin zdałem bez jakichkolwiek problemów.
dodano: 2017-09-02 11:06:15
autor: Sławek
www:

Super wykłady, super jazdy. Wszystko naprawdę w fajnej atmosferze. Będę wspominać i polecać ! Egzamin zdany za pierwszym razem.
dodano: 2017-07-25 07:03:55
autor: Dorota Nogacka
www:

Polecam szkołę przede wszystkim za wspaniałych i cierpliwych nauczycieli. Szczególne dzięki dla Grzesia i Czesi, mieli ze mną sporo pracy. Zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam szkołę!!!
dodano: 2017-06-29 13:47:19
autor: Joanna Kukuła
www:

Szkoła full wypas ! polecam.
dodano: 2017-06-15 15:46:26
autor: Iwona Chęć
www:

Pan Artur to specjalista od spraw beznadziejnych. Trafiłam pod jego skrzydła po kilku niezdanych egzaminach i 2 kursach w innych szkołach. Miałam bardzo niskie mniemanie o sobie a okazało się , że to poprzedni instruktorzy nie przejawiali chęci nauczenia mnie w sposób jasny i prosty a przy tym w normalnej spokojnej atmosferze. Pan Artur skorygował rzeczowo moje błędy i w końcu poczułam a co najważniejsze uwierzyłam , że potrafię i co ważne ! lubię jeździć :) Zdałam w końcu egzamin i śmigam od 2 miesięcy własnym autkiem ! Polecam serdecznie i przepraszam za opóźnienie w wystawieniu oceny.
dodano: 2017-05-15 16:45:27
autor: Magda Brzezińska
www:

Cudowna szkoła i cudowni instruktorzy ! Tylko dzięki naukom i pasji pana Artura Olszewskiego udało mi się zdać prawo jazdy chociaż straciłam już wiarę. Zaczynałam kurs w innej szkole gdzie instruktorzy byli niegrzeczni i każda jazda była stresem. Następnie z polecenia znajomych trafiłam do pana Artura i tu wszystko rozkwitło - pokochałam jazdę samochodem, nie boję się prowadzić a i egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Pan Artur to cudowny instruktor i będę Go polecać do końca swoich dni :)
dodano: 2017-05-03 08:55:46
autor: Dominika Muszyńska
www:

Zdałam za pierwszym razem i teorie i jazde.Teoria dzieki super wykładowcy jakim jest Pan Grzegorz a jazdę dzieki Agnieszce która w 10 godzin nauczyła mnie tyle co inny instruktor z innej szkoły w 30 nie dał rady.
dodano: 2017-04-29 04:15:52
autor: Aneta
www:

Polecam Osk Elite. Jazdy przeprowadzane w przyjaznej atmosferze co nie było widać u konkurencji.
dodano: 2017-04-27 11:41:22
autor: Piotr W.
www:

Spoko szkoła ! Super wykłady i jazdy.Wiedza przekazywana przejrzyście i na wesoło. Cała kadra bardzo przyjazna i pomocna. Polecam.
dodano: 2017-04-19 07:39:57
autor: Kasia Markowska
www:

Mega szkoła , mega podejście. Prawko ogarnięte za pierwszym razem.
dodano: 2017-04-01 14:30:14
autor: Maksymilian Godlecki
www:

OSK ELITE w Gdańsku wybrałam świadomie kierując się pozytywnymi opiniami internautów. Miałam za sobą liczne nieudane próby zdania praktycznego egzaminu na prawo jazdy w PORDzie w Gdyni, gdzie ubiegałam się o prawo jazdy po ukończeniu kursu w innym OSK . Determinacja z mojej strony skłoniła mnie do ponownego ukończenia kursu na prawo jazdy, tym razem w Gdańsku w OSK ELITE i jak się okazało, była to bardzo mądra decyzja dzięki:rn-wykładowcy ośrodka p. Grzegorzowi, który prowadził wykłady starannie, solidnie do nich przygotowany, a jednocześnie z właściwym sobie poczuciem humoru, dzięki czemu uczestniczenie w zajęciach teoretycznych było czystą przyjemnością:)rn-mojej instruktorce p. Czesi, bo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu praktycznego okazując wzorowe zaangażowanie, cierpliwość i kulturę osobistą, a której jestem ogromnie wdzięczna za wszystkie wskazówki i porady, które przydały się podczas egzaminu praktycznegorn-właścicielowi ośrodka p. Arturowi (osobie równie kompetentnej jak p. Czesia!), pod okiem którego mogłam sprawdzić i rozwinąć swoje umiejętności (próbny egzamin praktyczny do złudzenia przypominał prawdziwy!).rnDzięki Wam dołączyłam do grona kierowców!!!
dodano: 2017-02-20 15:52:32
autor: Blondi
www:

Polecam OSK Elite,są najlepsi.Pełen profesjonalizm!Pan Grzegorz tak przekazuje teorię,że wszystko staje się bardzo proste i zrozumiałe!Co do praktyki miałam okazję też jeżdzić z Panem Grzegorzem i dla mnie jest mistrzem świata w tym co robi:)Bardzo się cieszę ,że do Was trafiłam.Ogromne dzięki i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić tę szkołę!!!Nie ma lepszej!!!
dodano: 2017-02-17 07:15:54
autor: Ela Marszałek
www:

Mimo, że kilka lat temu doskonaliłem u Was jazdę to teraz dopiero zobaczyłem, że można dodać opinie. Bardzo dziękuję za cierpliwość i cenne wskazówki, które przydają się do teraz.
dodano: 2017-02-07 09:28:13
autor: Robert Nowak
www:

Napiszę po prostu - zajebisty ośrodek szkolenia kierowców ! Normalnie bez spiny i po ludzku. Prawko zdane bezproblemowo choć nie jestem ideałem - prawko zabrano mi za punkty a wiadomo jak się odzyskuje... mimo to po profesjonalnym i uczciwym przygotowaniu z panem Arturem ogarnąłem ten temat bezproblemowo.
dodano: 2017-02-05 16:38:36
autor: Marek Klawikowski
www:

Wspaniały ośrodek i super instruktorzy - zdałam za 2 razem ale tylko dlatego że zjadł mnie stres. Polecam.
dodano: 2017-01-26 09:20:10
autor: Monika Brzuchowska
www:

Polecam tą szkółkę - prawko zdane za pierwszym razem. Ogromne podziękowania dla całej ekipy a w szczególności Pana Artura Olszewskiego za ogromny nakład pracy i zaangażowanie.
dodano: 2017-01-25 15:09:56
autor: Tomasz Markiewicz
www:

Prawko zdane za pierwszym razem ! Nigdy bym w to nie uwierzyła , że tak można w wieku 52 lat. udowodniłam sobie i światu ,że jestem jeszcze w pełni sił a to wszystko dzięki wspaniałym instruktorom z OSK ElITE ! Dziękuję.
dodano: 2017-01-25 11:58:28
autor: Białkiewicz Ewa
www:

strony: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] , wpisów: 284


podaj: imię i nazwisko
e-mail
strona
treść

Wpisz odpowiedź do obrazka
 



nauka jazdy gdańskWspółpraca














lechia gdańsk

niepełnosprawni
















użyj wyobraźni

kieruj bez procentów





Nauka Jazdy Gdańsk